Picerija New York Slice je počela sa radom 24. Oktobra 2013. godine u Pančevu sa željom da se u tom gradu pruži vrhunska usluga na polju proizvodnje i dostave hrane.
Ideja je nastala sada već davne 2005. godine u Harlemu (Manhattan, New York City), inspirisana svetski poznatim i neponovljivim pizzama New York-a. Tada se kod nekoliko istinskih ljubitelja pojavila iskrena želja da se takvo parče pizze ponudi i ovom tržištu.
U proteklim godinama, ideja je sazrevala, skupljane su informacije i inpresije iz picerija širom sveta, pre svega kao zadovoljenje naše strasti prema tom segmentu kulinarstva.
Sakupljena su znanja i iskustva starih pizzaiolo-a (pica majstora), kako onih po Italiji, tako i onih u New York-u i ideja je prerasla u nešto mnogo veće… Pažljivo su selektirani ljudi, koji sada rade sa nama i čine da New York Slice Tim bude stručan, efikasan, profesionalan, dovoljno veliki i kvalitetan, a pre svega beskompromisno posvećen tome da svaka sledeća pizza iz naših peći izađe barem korak bliže savršenstvu…
It is all about Love…

It is all about Pizza!

Ukoliko ste mladi, ambiciozni i trazite perspektivan posao  u prijatnoj atmosferi, prijavite se za pizza majstora, prodavca, pomoćno osoblje, dostavljača*.

Prijava se popunjava na ovom linku.

Pošto nam je veoma važno šta svi naši potrošači imaju da kažu uveli smo poseban odeljak za slanje predloga i sugestija kako bismo Vam što bolje izašli u susret .Cenimo Vaše mišljenje i uvek se trudimo da budemo kritični, inspirativni i krativni tako da su svi predlozi sugestije i saveti dobrodošli!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

cvarkovJa bolju pizzu nisam jeo. Bolja je i od Frau Šilovičkine. Jedino što nemate pizzu s’ višnjama…

A kol’ko će to mene da kosta?
….pozdravite vašu mamu.

Đorđe Čvarkov